ROMANIA - Orastie – Arsenal Park

Complexul de vacanță include 200 de locuri de cazare, iar turiștii excentrici pot dormi pe paturi amplasate pe afeturi de tun în Camera Tun, în TAB-uri, în camere simple de Ofițer sau luxoase în Apartamente Colonel și în Vile General. Arsenal Park se întinde pe o suprafață de 88 de hectare, fiind situat în mijlocul unei păduri de foioase de la marginea municipiului Orăștie. Aleile complexului turistic sunt străjuite de 70 de tunuri, TAB-uri, transportoare șenilate, dispozitive antirachetă, mitraliere și tunuri antiaeriene, lansatoare de rachete, camioane militare, o ambulanță militară, o locomotivă, un avion IAR 93, un elicopter Kamov Ka 26. Acesta este cel mai mare muzeu de tehnică militară din România deschis publicului.

Adrenalina și relaxarea se completează în cel mai fericit mod la Arsenal Park. Activitățile antrenante alternează cu sesiuni odihnitoare pentru trup și minte la ARSENAL SPA – cel mai modern centru spa din vestul și centrul țării. SPA-ul Arsenal Park dispune de o sală de fitness, saune finlandeze și cu infraroșu, o piscină cu dispozitive de masaj în apă și cu înot contracurent, o cameră de relaxare și camere pentru masaj și tratamente corporale.

Parcul de aventura este o destinaţie inedită pentru petrecerea unor zile de neuitat împreună cu copiii, î
ntărind relaţiile dintre membrii familiei prin activităţi de explorare şi efort de echipă. O multitudine de activităţi interesante sunt asigurate în incinta parcului: plimbare cu şenilate, tir cu arme de foc, instrucţie militară, airsoft şi paintball, echitaţie, tir cu arcul, tiroliana, salturi de la înălţime, loc de joaca pentru copii, patinoar, aqua park, cinema în aer liber. Firile aventuroase au la dispoziţie un teren vast, cu rampe de escaladat şi drumuri de pământ de care se pot bucura cu o vasta flotă de vehicule recreative ce cuprinde biciclete de oraș şi biciclete tip mountainbike, biciclete Jeep Wrangler Go Kart, biciclete GrandTour, ATV, Golf Car.