FINLAND - Rovaniemi - Santa Park & Santa Village

O vacanţă în Laponia va fi un prilej de a petrece în familie o poveste cu Moş Crăciun, reni şi spiriduşi, va fi o aventură de explorare a pădurilor înzăpezite cu sănii trase de câini husky, pe schiuri sau cu snowmobilul. La doar câţiva kilometri de oraş, frumoasele peisaje din Laponia dezvăluie vizitatorilor o lume misterioasă, liniştită şi sălbatică în acelaşi timp, unde poate fi admirată magica Auroră Boreală.

Nimeni nu poate rata şansa de a-l cunoaşte pe Moş Crăciun. Fie ca veţi merge să îl î
ntâlniţi în Casa lui unde îşi aşteaptă cu mult drag prietenii împreună cu doamna Crăciun,  fie că veţi merge să îl vizitaţi la Fabrica Jucăriilor unde pregăteşte cu multă grijă împreuna cu Spiriduşii săi cadouri pentru copiii cuminţi, trebuie să ajungeţi mai întâi în Satul lui, aflat la 8 kilometri de oraşul Rovaniemi, chiar pe linia considerată ca delimitarea Cercului Polar.  Distracţia continuă nu departe de Santa Village, unde se află Santa Park, un parc de distracţii indoor, unde tema principală este cea a Crăciunului.

Laponia cea plină de zăpadă este un paradis şi pentru sporturi de iarnă, pentru plimbări sau explorare cu snowmobilul sau cu sania.