Escapada in Delta Dunarii

Poti scapa  complet de aglomeratia si vacarmul orasului evdand in linistea din Delta.  Acolo, in cel mai nou taram al Europei, printre miile de animale si pasari, poti petrece un weekend relaxant in care sa-ti gasesti echilbru si sa obtii puterea si energia unei noi saptamani de munca. Plimbarile cu barca prin canalele inguste si salbatice, pescuitul, sau birdwatching sunt doar cateva lucruri care te  vor rapi din cotidian si te vor transpune intr-o lume a sublimului si a naturalului.

Deloc de neglijat sunt placerile pe care mesele traditionale pescaresti din Delta Dunarii ti le ofera intr-un mod variat si sanatos.

Ziua 1. Sosire in Delta si cazare. Dupa o sanatoasa masa de pranz specifica zonei, urmeaza plimbarea cu barca prin apele misterioase si intortocheate ale canalelor.

Cina la hotel.

Ziua 2. Dupa micul dejun urmeaza traseu in Rezervatia Biosferei Deltei Dunarii, cu activitati de pescuit. Masa de pranz cu mancare traditionala din Delta, dupa care urmeaza activitati in Rezervatia Biosferei Deltei Dunarii cum ar fi birdwatching sau fishing. Cina la hotel.

Ziua 3. In ultima zi in Delta luam micul dejun, dupa care un scurt program liber de relaxare, masa de pranz si plecarea.