ROMANIA - Orastie - Arsenal Park

Complexul de vacanta include 200 de locuri de cazare, iar turistii excentrici pot dormi pe paturi amplasate pe afeturi de tun in Camera Tun, in Tab-uri, in camere simple de Ofiter sau luxoase in Apartamente Colonel si in Vile General. Arsenal Park se intinde pe o suprafata de 88 de hectare, fiind situat in mijlocul unei paduri de foioase de la marginea municipiului Orastie. Aleile complexului turistic sunt strajuite de 70 de tunuri, TAB-uri, tranportoare senilate, dispozitive antiracheta, mitraliere si tunuri antiaeriene, lansatoare de rachete, camioane militare, o ambulanta militara, o locomotiva, un avion IAR 93, un elicopter Kamov Ka 26. Acesta este cel mai mare muzeu de tehnica militara din Romania deschis publicului.

Andrenalina si relaxarea se completeaza, in cel mai fericit mod la Arsenal Park. Activitatile antrenante alterneaza cu sesiuni odihnitoare pentru trup si minte la ARSENAL SPA - cel mai modern centru spa din vestul si centrul tarii. SPA-ul Arsenal Park dispune de o sala de fitness, saune finlandeze si cu infrarosu, o piscina cu dispozitive de masaj in apa si cu inot contracurent, o camera de relaxare si camere pentru masaj si tratamente corporale.

O multitudine de activitati interesante sunt asigurate in incinta parcului: plimbare cu senilate, tir cu arme de foc, instructie militara, airsoft si paintball, echitatie, tir cu arcul, tiroliana, salturi de la inaltime, loc de joaca pentru copii, patinoar, aqua park, cinema in aer liber. Firile aventuroase au la dispozitie un teren vast, cu rampe de escaladat si drumuri de pamanat de care se pot bucura o vasta flota de vehicule recreative ce cuprinde biciclete de oras si biciclete tip mountain-bike,biciclete Jeep Wrangler Go Kart, biciclete GrandTour, ATV, Golf Car.