VACANTA LA CUMPARATURI

ITALIA - Milano

Un paradis al cumparaturilor, fotbalului, operei si vietii de noapte, dar si un oras recunoscut pentru arhitectura sa si obiectivele turistice impresionante.


DETALII
ITALIA - Roma
O destinatie ce abunda in obiective turistice impresionante, unde gloria de altadata a Imperiului Roman poate fi simtita la tot pasul.

DETALII
ANGLIA - Londra
Capitala europeana a modei, ofera o multitudine de magazine pentru toate bugetele, de la cele mai noi si mai luxoase colectii, pana la produsele cu preturi accesibile intalnite in outlet-uri.

DETALII
FRANTA - Paris
Orasul care gazduieste una dintre cele mai importante saptamani de moda ale anului, dictand tendintele modei pentru creatori cat si pentru cumparatori.

DETALII
AUSTRIA - Viena
Destinatie reprezentativa pentru Targurile de Craciun dar si pentru perioada de reduceri ce urmeaza Sarbatorilor de iarna.

DETALII
TURCIA - Istanbul
Alaturi de specifica atmosfera orientala si obiectivele turistice impresionante, o vacanta la Istanbul este completata de experienta shopping-ului in minunatele Bazare intesate cu mirodenii nenumarate, dulciuri cu cele mai deosebite combinatii de ingrediente, tesaturi fine si covoare de buna calitate, ceramica frumos colorata, bijuterii lucrate cu grija si suveniruri de toate felurile.

DETALII