Descopera Romania!

Dracula Tour 5 nopti
Bucuresti - Snagov - Targiviste - Sinaia - Brasov - Bran - Sighisoara - Bistrita - Sibiu - Poienari - Bucuresti

Transport cu autocarul
5 nopti de cazare 
Pensiune completa
Vizita obiective turistice
Insotitor de grup
Ghizi locali pentru fiecare obiectiv
Activitati de grup


DETALII
Alba Iulia, o incursiune in Evul Mediu
O excursie de weekend ce cuprinde vizitarea a dous obiective reprezentative, de curand readuse la viata prin reabilitare completa. Parintii vor aprecia cu siguranta maretia constructiilor, iar cei mai mici vor fi impresionati de spectacolul medieval de schimbare a garzilor Cetatii Carolina din Alba Iulia, dar si de numeroasele posibilitati de agrement amenajate in cadrul Salinei Turda.
DETALII
Rasnov, descoperiti lumea dinozaurilor
Un weekend la munte este ceea ce poate fi mai relaxant si mai revigorant  atat pentru parinti cat si pentru copii.  Parintii se vor bucura de aerul curat si de privelistile fascinante, iar cei mici se vor distra in Dino Parc, cel mai mare parc de dinozauri din Sud-Estul Europei.


DETALII
Escapada in Delta Dunarii
Delta este un paradis al linistii si al echilibrului, taram al apelor pline de viata si al pamantului care se naste in continuu. Cea mai buna alegere pentru a-ti regasi linistea, pacea si puterea este frumoasa noastra Delta, inconjurat de viata ce izbucneste in ape, animale, flori si oameni. 
DETALII
Weekend la Brasov
O iesire scurta la munte, aerul curat si privelistile fascinante te vor face sa uiti pentru cateva zile de problemele de zi cu zi si sa iti recapeti energia si puterea inceperii unei noi saptamani de munca. Iar pentru copii, o schimbare de decor le va reda veselia pofta de viata care ii caracterizeaza. 
DETALII