Despre Tours Boutique

Planificarea unui eveniment, a unei excursii sau chiar cautarea unui hotel pentru o scurta deplasare pot deveni activitati obositoare si consumatoare de foarte mult timp pentru ca oferta de locatii este mare, ofertele de pret difera semnificativ, disponibilitatea poate fi greu de gasit in anumite perioade, iar conditiile de rezervare, anulare sau plata pot fi neplacute cateodata.

Agentia noastra va ofera toate aceste informatii imediat, impreuna cu explicatii, recomandari si solutii adaptate bugetului si dorintelor dumneavoastra.

Va puteti baza pe noi pentru solutii competitive in organizarea de evenimente si planificarea oricarui tip de calatorie, in Romania si peste tot in lume.

Punctul forte
Solutii software de ultima generatie ne permit sa fim conectati in timp real la sistemele de rezervari ale celor mai importanti turoperatori de pe piata, ceea ce inseamna pentru dumneavoastra acces la o baza de date imensa, unde veti putea gasi si compara zeci de oferte pentru orice destinatie aleasa

Avantajul
Suntem infiintati prin finantare europeana, iar acest sprijin financiar deloc de neglijat ne ajuta sa avem preturi accesibile pentru dumneavoastra

Beneficiul
Alegand serviciile noastre aveti ocazia sa fiti un ajutor pentru oameni aflati la nevoie. Agentia noastra este o structura de economie sociala care asigura locuri de munca pentru persoane vulnerabile - persoane cu dizabilitati, victime ale violentei, etc, iar dezvoltarea activitatii inseamna crearea de noi locuri de munca pentru ei.

Noi luam in serios rolul nostru de consilier in domeniul serviciilor turistice, punand in slujba fiecarui client toate cunostintele si experienta noastra pentru a oferi de fiecare data o consiliere de calitate in alegerea serviciilor si a locatiilor care corespund cel mai bine necesitatilor, dorintelor si bugetului alocat.